Budaya parusahaan - Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd.

Wilujeng sumping di Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd

ngeunaan-ad_02ngeunaan-ad2_03 (1)

Budaya parusahaan

  • misi kami
    misi kami

    Jieun nilai pikeun konsumén, nyieun nilai keur karyawan, tur jieun nilai keur masarakat.

  • falsafah urang
    falsafah urang

    Nyandak kualitas jadi hirup, gumantung integritas sakumaha Nyieun, sarta néangan ngembangkeun ngaliwatan inovasi.

  • visi urang
    visi urang

    Jadi parusahaan aplikasi labél profésional pinter.

  • Tujuan kami
    Tujuan kami

    Customer-centric.

  • roh kami
    roh kami

    Integritas, pragmatism, inovasi jeung pangwangunan.

  • gaya urang
    gaya urang

    Buka sadayana kaluar.

WhatsApp Online Chat!