Nepangkeun - Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd.

Wilujeng sumping di Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd

FAQ-ad_02FAQ-ad2_03

Tentang Kami

Layanana produk RFID AND IOT solusi

in-about_03

Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd, ngadegkeun taun 2006, mangrupa produsén profésional industri-ngarah tina kartu pinter jeung produk labél RFID. Téh mangrupa parusahaan salawasna komitmen kana ngembangkeun, produksi jeung jualan tina téhnologi kartu pinter jeung produk, geus ngadeg sababaraha runtuyan produk utama kawas contactless kartu IC, ngahubungan kartu IC, labél RFID, inlay kartu RFID, ranté konci, kartu epoxy, jsb eta geus disadiakeun jutaan produk kartu pinter pikeun pamaké betah tur mancanagara. Produk anu loba dipaké dina widang angkutan, kaamanan, manajemén perpustakaan, ranté suplai logistik, manajemén gudang, kartu kampus, mal, hotél jeung saterusna. Kalawan kualitas alus teuing jeung reputasi alus, ayeuna teh geus meunang beuki loba kahadean jeung pangakuan kana pasar lokal sarta internasional.

Élmu jeung téhnologi boosts ngembangkeun éta perusahaan urang vigorously. Kusabab lahirna, guna ngaronjatkeun daya saing pasar sahiji produk, pausahaan ieu nyieun usaha terus hébat ngaoptimalkeun workflow produksi, ngabakukeun prosedur operasi, ngaronjatkeun tingkat manajemén, sarta ayeuna eta geus lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, ISO14001 lingkungan sertifikasi sistem manajemen, OHSAS18001 Mikrobiologi kaséhatan sarta sistem manajemen kaamanan sertifikasi, diala diturutan produksi industrial nasional dikaluarkeun ku Nagara Administrasi tina pengawasan Quality na quarantine; Dina 2012, eta mulus lulus kartu CPU Contactless sarta nguji cos jeung otorisasina ku Kamentrian Perumahan na Urban jeung diala suppliers sertifikasi jeung sertifikasi produk ku Biro Veritas Grup. Salaku dina hadir, parusahaan boga dua kartu na labél RFID garis produksi-precision tinggi pinter jeung sagala produk aremade bebas dina tutuwuhan na.

kapuasan anjeun ngungudag langgeng kami! Kabéh Xinye Staf uphold nu "customer-centric" salaku Tujuan karya, nu wholeheartedly pilari maju ka gawé babarengan kalayan sagala mitra heubeul jeung anyar, enhancing nilai produk, nyieun

Sertipikat
20181031052216424 (2)

20181031052216424 (2)

20181031052216424 (1)

20181031052216424 (1)

20181031052216424

20181031052216424

WhatsApp Online Chat!