Wilujeng sumping di Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd

Profil Perusahaan

Shenzhen Xinye AKAL Card Co., Ltd, ngadegkeun taun 2006, mangrupa produsén profésional industri-ngarah tina kartu pinter jeung produk labél RFID. Téh mangrupa parusahaan salawasna komitmen kana ngembangkeun, produksi jeung jualan tina téhnologi kartu pinter jeung produk, geus ngadeg sababaraha runtuyan produk utama kawas contactless kartu IC, ngahubungan kartu IC, labél RFID, inlay kartu RFID, ranté konci, kartu epoxy, jsb eta geus disadiakeun jutaan produk kartu pinter pikeun pamaké betah tur mancanagara ...

jéntré >>
RFID solusi

Layanana produk RFID AND IOT solusi

solusi NFC

solusi NFC

solusi NFC

NFC (Near Field Communication) téhnologi nyandak interaksi dua arah basajan tur aman antara alat éléktronik, sahingga pamakéna nedunan transaksi contactless, aksés eusi digital, jeung c ...

Jéntré >> More >>
  • RFID Smart Retail Aplikasi Manajemén

    RFID Smart Retail Aplikasi Manajemén

    RFID Smart Retail Aplikasi Manajemén

    Daya saing inti industri ritel anu sistem ranté suplai nu low-ongkos na logistik kacida efisien. Ayeuna, waragad inventory tinggi, efisiensi jasa low, sarta akurasi low ...

    Jéntré >> More >>
  • RFID Anggur Anti palsu Aplikasi

    RFID Anggur Anti palsu Aplikasi

    RFID Anggur Anti palsu Aplikasi

    Latar anti palsu ngeunaan Anggur Loba produk palsu nu aub dina pasar anggur. Aya henteu a teknologi tinggi proses produksi anggur .In hal éta, anjeun bakal manggihan sakumaha eta relatif gampang pikeun d ...

    Jéntré >> More >>
  • News industri
  • News parusahaan
MORE +
  • RFID tag éléktronik gangguan data transmisi
    12-22

    2018

    RFID tag éléktronik gangguan data transmisi

    téhnologi RFID ngagunakeun rupa pita frékuénsi pikeun ngahontal komunikasi data, ngalengkepan identifikasi of elec ...

WhatsApp Online Chat!