Welcome to Shenzhen Xinye Intelligence Card Co., Ltd

Gambar Company

Shenzhen Xinye Intelligence Card Co., Ltd, diadegaké ing taun 2006, yaiku salah sawijining perusahaan profesional industri-leading SIM pinter lan produk label RFID. Iku perusahaan tansah setya kanggo pangembangan, produksi lan dodolan teknologi kertu pinter lan produk, wis kawangun sawetara seri produk utama kaya contactless kertu IC, hubungi kertu IC, label RFID, inlay kertu RFID, rentengan tombol, kertu epoxy, etc. Sampeyan wis kasedhiya yuta produk kertu pinter kanggo kedhaftar ing ngarep lan luar negeri ...

Detail >>
RFID SOLUSI

Provider OF PRODUCTS RFID lan IOT SOLUTIONS

solusi NFC

solusi NFC

solusi NFC

NFC (Near Field Communication) teknologi ngijini interaksi loro-cara prasaja lan aman antarane piranti elektronik, saéngga konsumen kanggo nindakake transaksi contactless, akses isi digital, lan c ...

Detail >> liyane >>
  • RFID Smart Retail Aplikasi Manajemen

    RFID Smart Retail Aplikasi Manajemen

    RFID Smart Retail Aplikasi Manajemen

    Daya saing inti saka industri sistem sumber chain kang kurang-biaya lan logistics Highly efisiensin. Saiki, biaya persediaan dhuwur, efficiency layanan kurang, lan akurasi kurang ...

    Detail >> liyane >>
  • RFID Wine Anti-palsu Aplikasi

    RFID Wine Anti-palsu Aplikasi

    RFID Wine Anti-palsu Aplikasi

    Latar mburi Anti-palsu Wine Akeh produk palsu sing melu ing pasar anggur. Ana ora teknologi dhuwur saka proses produksi anggur .Ing cilik, sampeyan bakal nemokake iku relatif gampang d ...

    Detail >> liyane >>
  • News Industry
  • News Company
MORE +
  • RFID tag elektronik gangguan data transmisi
    12-22

    2018

    RFID tag elektronik gangguan data transmisi

    teknologi RFID nggunakake macem-macem pita frekuensi kanggo entuk komunikasi data, ngrampungake idhentifikasi elec ...

Tampilan Online Chat!